IN MY CLOSET

Denna stora, stickade tröja köpte jag på Zara i London förra hösten. Jag stod och velade fram och tillbaka länge innan jag bestämde mig för att köpa den och det är jag så himla nöjd med. Den har inte bara en väldigt fin färg och stickning utan den är även det mysigaste plagget jag har i hela min garderob. Otroligt varm och jättemjuk. Här är mina favoritoutfits med den:

This large, knitted sweater I bought at Zara in London last fall. I couldn’t decide if I should buy it at first but eventually I did and I am so happy with it. It has a very nice color and knitting but it is also the most cozy garment I have in my wardrobe. It’s incredibly warm and very soft. Here are my favorite outfits with it:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!