SVAR DEL FEM

Hur ser en vanlig vardag ut för dig?
Det beror på om jag jobbar eller inte! Om jag jobbar så går jag upp vid 8/9-tiden och vaknar upp med datorn i sängen en halvtimme. Sedan äter jag lite frukost, duschar om det är dusch-dag, tidsinställer inlägg för bloggen under dagen och så. Sedan går jag till pendeln strax efter 11 och åker till jobbet, jobbar till 20.00 då jag stänger butiken och åker hem, äter middag med Jesper och sedan ser jag någon film eller så innan jag lägger mig. Om jag inte jobbar går jag ändå upp ungefär samma tid, äter frukost i soffan framför ett avsnitt eller något bra som går på TV och sedan beror det ju helt på vad jag bestämt att jag ska göra under dagen!

Vad är dina planer för framtiden? Inte något sugen på att flytta utomlands eller liknande
Jag vet faktiskt inte. Jag skulle ju egentligen till London ett år men så träffade jag Jesper och ville inte flytta ifrån honom så jag köpte en lägenhet här i Stockholm istället. Jag känner att det finns så mycket tid kvar så jag tänker ta det som det kommer helt enkelt, så får vi se 🙂

Vilka serier följer du?
Mååååånga, haha. De jag följer på riktigt är Pretty Little Liars, The Lying Game, Hart of Dixie, Beauty and the Beast, Grey’s Anatomy och Vampire Diaries. Sedan kollar jag på 90210, The Carrie Diaries och Once Upon a Time lite från och till när jag har tid över. Och så Game of Thrones så klart, men det är ju på paus nu!

Vem designar din blogg då du kanske inte har så mycket tid?
Nu har jag ju Projection-designen (alla bloggar på Projection har samma) så det var väl någon som gjorde den innan det lanserades skulle jag tro. Sedan väljer jag ju min egen header och profilbild så klart!

Hur va du i skolan? Va du den som kände alla och alla gillade dig, eller hade du ditt gäng?
Det har gått väldigt fram och tillbaka! Men i högstadiet gick jag i en väldigt liten skola med bara två klasser i varje årskurs och vi var som ett enda stort gäng allihopa som umgicks både i och utanför skolan. I Gymnasiet däremot hade jag mitt ”mindre” gäng, eftersom att man inte har några raster eller så på Jensen så lär man inte känna andra på samma sätt. Så det var mycket sorgligare att sluta högstadiet än att ta studenten!

Vad har du för storlek i din paljettklänning från Motel Rocks?
Storlek S.

Har du och din kille pratat om barn? Vill ni ha det snart?
Visst har vi pratat om det men vi vill nog inte ha det än på några år 😉

Ångrar du något du gjort? eller ångrar du något som du inte gjort?
Det är klart att jag har gjort småsaker som jag ångrar men inget stort och speciellt som jag tänker på idag. Det man gör skapar ju lite vem man är så visst är det jobbigt för stunden ibland men i längden blir det värt det för att man lär sig 🙂

Din favorit förrätt, varmrätt och efterrätt?
Skagenröra i avocado, Fondue, marängswiss (och panna cotta)

Som jag har förstått det har du ju ett rullande schema nu. Hur ser det ut?
Visst har jag det! Jag jobbar varje måndag, tisdag och varannan helg men nu i Mars jobbar jag varje helg och lite fler extrapass för att kompensera upp för när jag ska vara ledig när vi åker till Filippinerna sen 🙂

Ska du göra något trend-inlägg för våren som du brukar göra? 
Självklart! Satsar just nu på att få upp det till på söndag.

Vad vill du jobba med? Alltså vad vill du HELST jobba med?
Om jag fick bli precis vad som helst så skulle det nog vara moderedaktör på en riktig tidning i pappersform.

Vilken är din favoritserie som går nu?
Ooj det går inte att välja. Men det jag ser mest fram emot varje vecka är Beauty and the Beast, Pretty Little Liars och The Lying Game.

Jag såg på Instagram att du ska åka till London igen! Kommer du uppdatera din London-guide då? 😀 Jag har nämligen provat nästan ALLA dina tips (de var fantastiska) och ska dit i höst igen så det vore kul med en massa nya tips. 
Självklart kommer jag uppdatera London-guiden med så mycket nytt jag bara orkar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!