RED TULIPS

Förlåt för alla bilder på tulpaner och andra blommor, hahah. Jag tycker bara att dom är så himla fina och eftersom att jag jobbar med dem hela dagarna känns det lite som att mitt liv cirkulerar kring dem jusy nu och då vill jag ju visa er också 😉 Detta är i alla fall finisarna som står i mitt kök just nu. Jag älskar den lite ljusare, röda färgen på dem och tycker att de är som finast nu när de är halvutslagna. På tal om blommor så ska jag strax iväg till jobbet för en heldag där, men som vanligt så har jag tidsinställt inlägg åt er som kommer under dagen!

Sorry for all the pictures of tulips and other flowers, hahah. I just think they’re so beautiful and since I work with them all day, it feels a bit like my life circles around them right now and then I feel I have to show you too 😉 This is the beauties standing in my kitchen right now. I love the brighter, red color they have and I think they are most beautiful when they are not completely excluded like now. Speaking of flowers, I’m on my way to work for a full day there, but as usual, I have timed post for you!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Väldigt fina! Älskar också tulpaner 🙂

    Sofia 2013-02-25 19:33:48 http://lovejournal.blogg.se/
    Svara
  • Efter som du kommer från Hedemoratrakten, som jag förstått det, och intresserad av heminredning och kläder borde du åka förbi fabrikens allehanda nångång när du är i Hedemora . Det ligger i Arkhyttan, i det gamla ullspinneriet. Där finns både en outlet och en loppis, outletgrejerna är inte defekta eller nånting och oftast är priset mimdre än halva orginalpriset! För övrigt är jag förälskad i din blogg!

    malin, :) 2013-02-25 12:15:06 http://mmalinr.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!