FAVOURITE SKIRT

Sneak peek på dagens outfit / Sneak peek at today’s outfit

Jag älskar verkligen den här kjolen. Det är helt klart ett av mina favoritplagg i garderoben nu, varje gång jag använder den är jag glad hela dagen! Dessutom så är den lika snygg med strumpbyxor och en stickad tröja på vintern som till bara ben och tunna toppar på sommaren. Igår kväll blev det Melodifestivalen-mys med hemmagjorda hamburgare och godis. Kvällen avlutades med en bra film!

I really love this tutu. It’s absolutely one of my favorite pieces in my closet now, every time I wear it I am happy all day! It’s equally stylish with tights and a sweater in the winter as with bare legs and thin tops in the summer. Last night we watched swedish Eurovision song contest with home made hamburgers and candy. The evening ended with a good movie, perfect saturday night!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!