LEATHERGIFT

Idag inviger jag min nya skinnjacka från Issue 3.1 som jag fick av Jesper i födelsedagspresent. Den är så perfekt! Jag har letat efter den perfekta skinnjackan i alla år utan att hitta den. Den ska vara enkel men inte för enkel, man ska kunna ha lite tjockare tröjor under men den ska inte vara oversize och det får inte vara för mycket silver eller guld-detaljer på den. Och hörni, I think this is the one!

Today I inaugurate my new leather jacket from Issue 3.1, which I got from Jesper on my birthday. It is so perfect! I’ve been looking for the perfect leather jacket for all these years without finding it. It has to be simple but not too simple, you should be able to have a thicker shirt under but it should not be oversized and it should not have too much silver or gold-details on it. And you guys, I think this is the one!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • åh, denna jackan är perfektion!
  ska beställa denna från nelly någon av dem kommande dagarna, undrar vilken storlek du har i denna jacka?
  följer din blogg dagligen, sååååå bra!
  skulle bli överlycklig om du svarade mig!

  annie 2013-03-26 10:39:53
  Svara
 • Snygg!

  jenny 2013-02-25 23:45:27 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Kille med bra smak. Superfin 🙂

  Sofia 2013-02-23 23:09:56 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!