DINNER FOR FOUR

Godmorgon! Igår kväll bjöd vi över mamma och pappa på middag, och dom hade min misse Figgis med sig också! Jag blev så himla glad. Jag gjorde en Thai-wok med ris och gräddfil till huvudrätt och sedan åt vi glass med varma hallon till efterrätt. Mumsimums! Innan middagen hann alla hjälpas åt att sätta upp alla tavlor i lägenheten också (det var på tiden) så nu känns det verkligen som ett helt annat rum. Nej, nu ska jag iväg och jobba några timmar. Jag älskar min nya tjänst och mitt nya schema, världens bästa!

Good morning! Last night we invited my mom and dad over for dinner, and they had my cat Figgis with them too! I was so happy. I made a Thai wok with rice and sour cream as the main course, and then we ate ice cream with hot raspberries for dessert. Yummie! Before dinner we all worked together to put up all the paintings in the apartment as well (not a day to soon) so now it feels like a completely different room. No, now I’m off to work for a few hours. I love my new position and my new schedule, It’s the best!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!