Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DINNER FOR FOUR

Godmorgon! Igår kväll bjöd vi över mamma och pappa på middag, och dom hade min misse Figgis med sig också! Jag blev så himla glad. Jag gjorde en Thai-wok med ris och gräddfil till huvudrätt och sedan åt vi glass med varma hallon till efterrätt. Mumsimums! Innan middagen hann alla hjälpas åt att sätta upp alla tavlor i lägenheten också (det var på tiden) så nu känns det verkligen som ett helt annat rum. Nej, nu ska jag iväg och jobba några timmar. Jag älskar min nya tjänst och mitt nya schema, världens bästa!

Good morning! Last night we invited my mom and dad over for dinner, and they had my cat Figgis with them too! I was so happy. I made a Thai wok with rice and sour cream as the main course, and then we ate ice cream with hot raspberries for dessert. Yummie! Before dinner we all worked together to put up all the paintings in the apartment as well (not a day to soon) so now it feels like a completely different room. No, now I’m off to work for a few hours. I love my new position and my new schedule, It’s the best!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Mode
Imane Asry
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Mitra Javadi
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Emma Fridsell
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson