SNEAKY PEEKY

Sneak peek på dagens outfit! Jag publicerar alla bilder senare

Sneak peek at today’s outfit, I’ll publish all of the pictures later

Äntligen outfitbilder! Det har varit så otroligt dåligt med det den här månaden pga jobb och influensan men nu ska det bli skärpning! Jag invigde min nya väska idag och jag älskar den. Den är så himla snygg och samtidigt inbrottssäker vilket är super för mig som alltid nojar om att någon ska ta saker ur min väska. / Outfit photos, at last! I have been so bad at publishing them this month due to job and the flu but now I will start again, promise! I inaugurated my new bag today and I love it. It is so stylish and at the same time anti-theft-proof witch is super for me who always are afraid that someone will take things out of my bag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!