BREAKFAST

Godmorgon! Eftersom att vi var och storhandlade igår så hade vi all min favoritfrukost hemma idag. Jag tror att jag stod och valde i helt seriöst en halvtimme innan jag kunde bestämma mig för vad jag skulle äta… haha. Men tillslut blev det lite lyxfrukost med jordgubbskräm, kiwi, hård macka och te. Så gott! Snart ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag möta upp mamma för en liten dagsutflykt. Jag vet inte precis vart vi ska än men det blir säkert jättemysigt!

Good morning! Since we went grocery shopping yesterday we had all my favorite breakfast at home today. I was trying to chose for half an hour before I could decide what to eat … haha. But in the end I decided to have some strawberry cream, kiwi, hard toast and tea. So good! Soon I’ll jump into the shower and then I’ll meet up with mom for a little day trip. I do not know exactly where we’re going yet, but it will certainly be really fun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!