GODMORGON

Godmorgon! Jag är ledig idag, superduperskönt! Jag ligger fortfarande kvar i sängen och myser med en kopp te men snart är det dags att kliva upp. Jag en miljon saker att göra idag så det blir en fixardag. Jag ska plocka upp här i lägenheten som fortfarande är lite kaos-aktig efter födelsedagshelgen, jag ska till banken, hämta ut ett paket, storhandla när Jesper kommer hem och så tråkigast av allt: Köpa en massa saker som man måste ha men som är så fruktansvärt tråkigt att lägga pengar på. (Läs: Strumpbyxor, foundation, nagellacks-borttagning, hårnålar etc). Hur som helst, det ska bli skönt att få allt gjort!

Good morning! I’m off work today, super nice! I’m still in bed with a cup of tea but soon it’s time to start my day. I have a million things to do, so it will be an effective day. I’ll clean up here in the apartment that is still a bit chaos-ish after the birthday weekend, I’m going to the bank, pick up a package, shop groceries when Jesper comes home and the most boring of all: Buy a lot of things that I need to have, but is so terribly boring to spend money on. (Pantyhose, foundation, nailpolish-remover, hairpins etc). Anyway, it will be nice to get everything done!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!