BEIGE HEELS

1. HERE, 2. HERE, 3. HERE

Alla mina skor är antingen svarta eller har en stark färg och många gånger har jag bara velat ha ett par mjukt beigerosa klackar till en söt sommarklänning eller en ljus outfit. Så nu när jag väl skulle ta tag i det och skaffa mig ett par så hittade jag tre par som jag gillar och nu kan jag inte välja, så jag tänkte att ni kunde hjälpa mig! Vilket par av dessa tre tycker ni är snyggast?

All my shoes are either black or a bright color and many times I just wanted to have a pair of soft beige heels to wear with a cute summer dress or a bright outfit. So now when I thought I’d buy a pair, I found three pairs that I like and now I can’t choose between them. So I thought you could help me! Which pair do you like the most?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!