TOMTEBLOSS

Godmorgon! Det var väldigt lyckat i lördags, jag är så himla glad att så många kunde komma. Först var vi hemma hos mig och lekte lekar, pratade, skrattade, sjöng, lekte med tomtebloss och fortsatte sedan vidare ut till Berns. Vid tomtebloss-lekandet passade jag på att prova mitt nya objektiv lite. Jag älskar det! Bilderna ovan är tagna med auto och är helt oredigerade. Hej världens bästa objektiv! Jag hoppas på att komma ut med mamma och fota en massa en dag senare i veckan när jag är ledig. Nu: Off to work!

Good morning! We had so much fun this Saturday, I’m so happy that so many people could come. First we were at my apartment and played games, talked, laughed, sang, played with sparklers and then continued to Berns. When we played with the sparklers I took the opportunity to try out my new lens a bit. I love it! The pictures above were taken with auto and is completely unedited. Hello the best lens in the world! I hope to come out with mom and shoot a lot a day later this week when I’m not working. Now: Off to work!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Fina bilder! 😀

    Sofia 2013-02-19 16:18:50 http://lovejournal.blogg.se/
    Svara
  • Objektivet är grymt men om du verkligen vill få ut max av det så borde du lämna auto och lära dig inställningarna. Då kan jag lova dig att det kommer bli GRYMT! 🙂

    Julia 2013-02-18 12:20:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!