SVAR DEL FYRA

Vad tycker din kille om att du köper det som är mode ?
Det är en av de saker jag älskar mest med Jesper, att han förstår det! Jag tror aldrig jag träffat en kille förut som inte tycker att det mesta jag tycker är jättesnyggt är fult så det bästa som finns är när jag köper något som jag förstår är helt galet i Jespers ögon och så säger han ”Vilken snygg!”. Självklart är han inte alltid med på min sida men oftast.

Vilka tycker du är de viktigaste sakerna i ett förhållande ?
Att man kan lita på varann, att man skrattar tillsammans och att man kan kompensera varandra. På ett sätt så läggs man ihop när man blir tillsammans, sådant som man alltid höll för sig själv förut berättar man alltid för sin pojkvän hur jobbigt det än är och då blir det som att hans egenskaper också är mina. Som att jag lätt blir hysterisk för ingenting och Jesper är jättelugn, nu för tiden blir jag inte så hysterisk längre eftersom att han hinner lugna ner mig innan så på ett sätt så har han ”gett mig nya egenskaper” genom sig själv.

5 favoriter ur badrumsskåpet? 
Mitt ansiktsvatten från Emma S, Mascara-serum och primer från The Balm, X-lash och Noir Tease från Victorias Secret.

Har du gått i någon sport innan?
Jag provade det mesta när jag var liten men kom fram till att jag inte var någon vidare sportmänniska tyvärr, haha. Fotboll, friidrott, dans, gymnastik osv.

Tips på studentklänningar till rimliga priser?
Det är många som ber mig göra inlägg om detta nu men studentklänningarna har inte hunnit komma in i butikerna än så jag ska så fort de gör det fixa ett stort collage åt er!

Hur mycket kostade din lägenhet och kan du visa fler bilder på den så man tydligare kan se strukturen på den?
Jag vill inte säga exakt vad den kostade men som en vanlig sekelskiftesetta i Vasa/Birkastan (2 000 000 – 2 500 000). Så fort jag är klar med den ska jag lägga upp både bilder och video åt er 🙂 Det saknas lite lampor, skärmgardiner, tavlor och andra småsaker än så länge.

En fråga jag har är: Vad du har du i din väska?
Oj, jag kan göra ett inlägg om det snart istället! Men plånbok, kalender, mobil, headset, läppbalsam osv.

Det verkade som att du hade en jättekul student med alla olika skivor och så men hade du inte velat ha en bal också? Vad för klänning skulle du haft isåfall?
Det är klart att det hade varit kul men det var faktiskt inget jag tänkte på att jag saknade. Hade jag fått välja hade jag nog velat ha det men det gjorde mig inget att inte ha det heller 🙂 Jag hade haft en enklare långklänning, förmodligen vit.

Undrar väldigt mycket var du fått tag på allt som har med ditt sminkbord att göra?!?! Bordet, spegeln (lamporna finns på Ikea), smågrejerna
Bordet och spegeln har min familj haft sedan innan jag föddes så det var bara något jag skrapade ihop från vinden, lamporna är ju som sagt från IKEA och det är även alla små burkar och glas. Kakfatet fick jag av mamma men det hittar du lätt på Åhléns, Indiska, en annan inredningsbutik eller loppis.

Vad jobbar du med nu? Du sa att du hade fått en fast tjänst? Berätta lite mer om det! 
Det jag ville med det här året var att fokusera på bloggen men samtidigt så vill jag inte sitta hemma alla dagar i veckan vid datorn och jag måste även tjäna ihop pengar så att jag kan betala all räkningar och samtidigt leva lite. Så tjänsten jag har nu är perfekt! Jag jobbar fortfarande hos mina föräldrar på Blomsterriket men nu har jag en 50%-tjänst där jag jobbar varje måndag, tisdag och varannan helg. Det ger mig en lön jag klarar mig på och en massa tid över till bloggen! Nu jobbar jag dock nästan dubbla detta hela Mars så jag även ska täcka en heltid som är på semester så denna totala fokus på bloggen kommer jag inte hinna börja med förän April men jag gör mitt bästa fram tills dess med 🙂

När började du blogga och hur får du så många läsare? 
Jag började blogga för 4 och ett halvt år sedan. Jag tror att jag får många läsare eftersom att jag skriver om det jag älskar och det jag märker att ni vill läsa, hade jag bara skrivit om något jag egentligen inte brann för skulle det nog inte bli lika intressant att läsa.

Hur träffades du och Jesper?  
Vi träffades genom en gemensam kompis på en hemmafest för över fyra år sedan när jag bodde i Falun och han i Göteborg. Sedan höll vi kontakten lite halvt under åren tills han kom hit för ca ett år sedan, vi täffades igen och blev tillsammans. Några månader senare köpte jag lägenheten och han flyttade hit och började jobba här 🙂

Som jag har förstått det vill du bli jurist men vad är ditt andra och tredjehandsval inom alla olika jobb yrken och vilket arbete tror du att du inte skulle passa som att jobba med?
Jag har som sagt lite svårt att säga vad jag vill bli just nu men det är nog lättare att säga vad jag INTE vill bli. Jag skulle aldrig klara av ett kontorsjobb med papper eller ekonomi, trots att jag pluggade ekonomi och nästan alla mina kompisar vill bli det. Jag måste se saker, träffa folk och helst av allt skapa något!

Har du stått i nån bostadskö lr fick du geom dina föräldrar?
Nej jag köpte min lägenhet själv.

Har du några tips till andra vad man ska tänka på när man flyttar hem ifrån?
Gör en budget innan och räkna ut vad dina fasta kostnader per månad kommer bli och om du klarar av det. Var noga och prata med dina föräldrar, det är mycket som man lätt missar. Hyra, ränta, el, tv, bredband, mobilräkning, försäkring, mat osv. Sedan så rekommenderar jag alla att gå igenom era vindar/källarförråd och kanske mormor och morfars/farmor och farfars också innan ni börjar köpa saker. Där kan ni hitta allt från ett gammalt fint matbord som ingen använder till glas, kökshanddukar och stolar. Hälften av allt i min lägenhet, både möbler och småsaker, är vindsfynd!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!