FÖDELSEDAGSBILDER

Jag hade en så himla bra födelsedag igår! God mat, bra sällskap och världens bästa presenter. Jag tror aldrig att jag har vaknat upp dagen efter och känt mig så nöjd som jag gör idag! Igår kväll åt vi middag på Rött med familjen och jag fick en svampsoppa till förrätt som förmodligen helt seriöst var det godaste jag någonsin har smakat. Sedan ”råkade” pappa berätta att jag fyllde år så jag bjöds på champagne och drinkar, supergulligt. Idag kommer som sagt alla tjejer hit, även Mimmi från Göteborg, Cajsa från Falun och Anna från Uppsala så jag är så hiiimla glad att jag får fira med alla favoriter! Det är bara Frida, Julia och Emelie som kommer saknas. Nu kom världens finaste pojkvän med frukost på sängen så nu ska jag fokusera på den!

I had an amazingly good birthday yesterday! Good food, good company and the world’s best gifts. I don’t think I’ve ever woken up the next day and felt as happy as I do today! Last night we ate dinner at Rött with the family and I had a mushroom soup as a starter which probably was the most delicious food I have ever tasted. Dad told the waiter that it was my birthday so I were treated with champagne and cocktails, super nice. Today, as I said, all the girls will come here. Even Mimmi from Gothenburg, Cajsa from Falun and Anna from Uppsala so I am soooo glad I get to celebrate with all my favorites! It’s just Frida, Julia and Emelie that’s missing. Now the world’s finest boyfriend surprised me with breakfast in bed so now I’ll focus on that!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!