ALLA HJÄRTANS-MIDDAG

Hej på er! Hoppas att ni har en bra alla hjärtans dag hittills. Jag älskar den här dagen och har ett slags pirr i magen hela dagen som på julafton och sin födelsedag! Nu är jag i ordning-gjord och klar och snart ska jag och Jesper gå iväg till restaurangen där vi ska äta middag. Det ska bli supermysigt! God mat och fin pojkvän att titta på, perfekt slut på en alla hjärtans dag!

Hello! I hope you’ve had a great Valentine’s Day so far. I love this day, I have a sort of tingling in my stomach all day like on Christmas and my birthday! Now I’m all done for tonight and soon Jesper and I will take a walk to the restaurant where we will have dinner. It will be super cozy! Tasty food and nice boyfriend to look at, perfect end to a Valentine’s Day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!