SVAR DEL TRE

När jag började läsa din blogg var det ända du tänkte dej att utbilda dej till jurist, sedan ändrade du dej. undrar då
varför?  och om du har ångrat att du inte sökte idag? 
Jag vet faktiskt inte riktigt. Jag tappade intresset lite när jag flyttade till Stockholm och fick lite smak av modevärlden och det kändes dumt att hoppa på en sådan utbildning när man inte är säker. Så, jag tar helt enkelt lite tid av nu för att verkligen känna efter och se vad som händer! Det var ju bara ett halvår sedan jag tog studenten så det är ju inte som att det är försent!

Hur kändes det att flytta ihop med någon? Var det någon ångest över hur det skulle gå eller gled det bara på?
Jag hade aldrig någon ångest eller ens en tanke på att man skulle ha det. Det var när jag pratade med andra som frågade hur det kändes so jag kom på att det faktiskt hade kunnat vara så att det inte fungerade. Men allt har gått hur bra som helst hela tiden!

Nämn tio plagg som du tycker MÅSTE finnas i ens garderob!
Skinnjacka, vit kavaj, svarta stuprörsjeans, mönstrade kostymbyxor, den lilla svarta, en vit spetsklänning, en grön millitärjacka, enkelt svart och vitt linne (inte tight) och en grå stickad tröja.

Hur ofta tränar du och tänker du fortfarande på vad du äter? Förutom dryckestips så har det varit lite tomt i träningskategorin
Just nu tränar jag inget alls tyvärr. Jag har aldrig haft problem med mina matvanor utan jag har alltid ätit lagom mängder, inte för mycket onyttigheter osv så att hålla på och tänka på maten kändes bara onödigt och jobbigt tillslut. Om jag börjar träna igen lovar jag att även fylla på den kategorin! 🙂

Om du fick en chans just nu att resa när som helst, Var skulle du resa?
Då skulle jag resa till Emelie i Thailand, längtar dit såååå mycket just nu.

Hur lång blir du när du har klackskor, exempelvis några med över 10 cm klack? Har själv lite komplex över min längd då jag är 181 cm lång och använder ogärna mer än 4 cm klack.
Om jag har 10 cm klack blir jag ca 186 cm, men mina klackar är ofta högre än det också. Jag tycker att man ska ha det man själv känner sig bekväm i. Långt är snyggt! Förut kände jag mig alltid lång och tänkte på det hela tiden men nu är det inget jag någonsin bryr mig om längre. Man måste bara vänja sig!

Hur länge har du bloggat?
I sommar blir det 5 år!

Vad jobbar Jesper med?
Han jobbar på S-blommor som blomsterleverantör till livsmedelsbutiker.

Hej! har några frågor om Zakynthos. (…)
Jag svarat på massa frågor om Zakynthos HÄR och HÄR.

Vad läser du för bloggar? 
Just nu läser jag nästan bara internationella bloggar som Fashiontoast, Anouska Proetta Brandon och Song of Style.

Hur kommer jag lättast igång med bloggandet igen? Har du några bra tips?
Börja inte förän du känner dig på topp! Samla inspiration och idéer, skriv gärna ner dem. Sedan när det känns som att du ska explodera av allt så börjar du! Då kommer det bli helhjärtat och inget halvdant som ändå rinner ut i sanden sen.

Vart kan man följa dig förutom bloggen?
På Instagram (fannystaaf), min Facebooksida (HÄR), Lookbook (HÄR) och Tumblr (HÄR).

Vad brukar du och Jesper äta till middag? Vad åt ni hela förra veckan till exempel?
Allt möjligt! Eftersom att vi var sjuka förra veckan så tar jag veckan innan. Då åt vi Kyckling Fajitas, Goulash-soppa med färsk baguette, kokt torsk med potatis och ärtor, Spagetti och köttfärssås, Kynglingben med ris, korvstroganoff och en kväll åt vi olika tider så då blev det något enkelt.

Hur många skor har du?
Oj, det kan jag inte svara på. Har massor i kartonger på vinden och så men framme här i lägenheten har jag väl ca 40 par.

När åker ni till Fillipinerna?
Den 31 Mars.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!