EMIL I LÖNNEBERGA

Jag diggar min nya keps från Choies! Jag känner mig lite som Emil i Lönneberga i den, haha. Annars sitter jag och svarar på lite mail till frukosten. Jag var egentligen sjukskriven ända tills idag men jag ringde också fixade så att jag fick mitt pass tillbaka så nu jobbar jag i kväll, wei! Efter att ha legat hemma sjuk en vecka så ska det bli riktigt kul och så är det ju alla hjärtans dag i morgon också så det kommer säkert vara mycket att göra. Tills dess blir det lite nya avsnitt och så ska jag svara på fler frågestunds-frågor, kanske hinna ta outfitbilder!

I dig my new cap from Choies! I feel a bit like Emil in Lönneberga in it, haha. Otherwise, I replying to some e-mails while I eat breakfast. I was called in sick at work until today but I made a few calls and got my hours today back so now I’m working tonight, wei! After staying home sick for a week it will be really fun, and it’s Valentine’s Day tomorrow too so there will certainly be plenty to do. Until then I will watch some episodes and answer more of your questions, maybe even take outfit pictures!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!