GOOD MORNING

Hej på er! Här är några bilder från i morse när jag skulle äta frukost. Jag har fullt sjå att hitta något att äta då jag inte får äta kalcium ihop med min medicin, och det är kalcium i ALLT! Kött, grönsaker, frukt och självklart allt med mjölk i. Så jag vet inte riktigt vad som finns kvar, åt ägg igår för att jag trodde att det var okej men det var det tydligen INTE sa både internet och min mage. Så hittills idag har jag hållit mig till svart te då det är rekommenderat men det börjar kurra rätt rejält i min mage nu. Jag får ta mig en sväng till affären och hitta på något!

Hello! Here are some pictures from this morning when I was eating breakfast. It’s so hard to find something to eat because I’m not allowed to eat calcium with my medicine, and there is calcium in EVERYTHING! Meat, vegetables, fruit and of course all the milk products. So I do not really know what’s left, ate eggs yesterday because I thought it was okay but it wasn’t apparently according to both the internet and my stomach. So far today I stuck to black tea because it’s recommended but I’m starting to get really, really hungry now. I have to go to the store and figure out something tasty and good!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!