BACK ON TRACK

Godmorgon! Jag sov hela natten utan att vakna en enda gång och idag känns magen jättebra. Så himla skönt! Det betyder att antibiotikan och alla kost-råd jag fick fungerade. Jag kan ha lite feber kvar och jag känner mig lite hängig men annars mår jag faktiskt bra för första gången på en vecka. Helt underbart! Så idag blir det ju givetvis en lugn dag hemma i soffan då jag ska jobba med bloggen genom att planera och söka inspiration som en galning. Supertaggad!

Good morning! I slept all night without waking up once and today my stomach feels great. So very nice! This means that the antibiotics and all dietary advice I got worked. I may still have a little fever and I feel a bit tired but otherwise I feel really good for the first time in a week. Absolutely wonderful! So today will obviously be a quiet day at home on the couch and I will work with the blog by plan and seek inspiration like crazy. Super fun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!