NAMNSDAG

Hej på er! Idag kände vi oss mycket piggare och eftersom att det är min namnsdag idag så fick jag välja frukost och det blev pannkakor med blåbär, banan, sylt och grädde. Mums! Så nu är vi väldigt mätta och glada. Resten av dagen spenderas nog i soffan och sängen i alla fall för så fort jag står upp en längre stund blir jag helt svimfärdig. Kul!

Hello! Today we felt much better and because it’s my name day today I got to choose what we were having for breakfast and I chose pancakes with blueberries, banana, jam and cream. Yum! So now we are very satisfied and happy. I will spend the rest of the day on the couch and in bed because as soon as I stand up for a long time, I almost faint. Sooo fun!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!