50 DAGAR

Blandade bilder från Malaysia 2008, Thailand 2010 & Filippinerna 2012 / Mixed pictures from Malaysia 2008, Thailand 2010 & the Philippines 2012

Medan jag ligger här i sängen och tycker synd om min själv så drömmer jag mig bort till Filippinerna. Idag är det bara 50 dagar kvar tills vi åker! Det låter långt men det går alltid så himla fort. Jag kommer ihåg när det var 150 dagar kvar… haha. Det ska bli så himla underbart att komma iväg till värmen i vackra Filippinerna och sedan när vi kommer hem är det garanterat slut med kyla och slask hemma också. Längtar längtar längtar!

As I lie here in bed feeling sorry for myself I dream of the Philippines. Today it’s only 50 days left until we go there! It sounds like a long time but it’s really quite soon. I remember when there were 150 days left … haha. It will be so amazingly wonderful to get away to the warmth of beautiful Philippines and then when we get home it is guaranteed that is spring at home too. Longing like crazy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Åh heeerregud vad avis jag blir när jag ser bilderna, vill också till Filippinerna! Drömresan för mig just nu. Är halvfilippin och har varit där en gång (när jag var bebis), så inget jag kommer ihåg… 🙁 soooo jealous!
  Grym blogg btw, kan inte sluta bläddra igenom alla sidor 🙂

  Angela 2013-02-26 23:08:13 http://Angiieyago.blogg.se
  Svara
 • Gud vilka härliga bilder! 😀 Förstår att du längtar!

  Sofia 2013-02-10 20:03:51 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • det är ännu längre kvar tills jag åker utomlands, den 10 sep åker jag till grekland.. !

  film & serier bloggen 2013-02-09 17:33:18 http://filmandserier.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!