I'M ALIVE

Hej på er mina fina läsare. Jag ville bara säga att jag lever och så (även fast jag inte trodde att jag skulle göra det igår, haha). Usch vad dåligt jag har mått alltså. Jag har haft ont i alla kroppsdelar jag har förutom fötter och händer och knappt klarat av att resa mig ur sängen, men nu är jag på bättringsvägen i alla fall även fast febern och huvudvärken envist hänger kvar. Imorgon tänkte jag i alla fall att det inte skulle vara tomt här på bloggen längre så även om jag fortfarande kommer vara sängliggandes och inte kan bjuda på outfitbilder eller något annat liknande så kan jag ju fixa lite svar på frågestunden och inspiration från andra källor än min garderob. Så, vi hörs imorgon!

Hello my lovely readers. I just wanted to say that I’m alive (even though I didn’t think I would be, haha). Yikes, I’ve been so ill. I have had pain in all parts of my body except for my feet and hands and I barely managed to get up out of bed, but now I’m feeling better and even though the fever and headache wont go away. Tomorrow I thought that I’ll write some posts for you, so although I will still be in bed and can’t offer outfit pictures or anything else like that I can give you some answers to the question-post and inspiration from other sources than my wardrobe. So, see you tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!