SVAR DEL ETT

Är du nöjd med din klocka från guess? Vilken färg är enklast att matcha med?
Ja jag är så himla nöjd! Använder någon av dem varje dag. Vilken som är mest lättmatchad beror nog mest på om man är en guld eller silverperson och vad man har för klädstil men jag använder den guldfärgade mer än den silvriga.

Prenumererar du på någon tidning?
Nej det gör jag inte! Jag köper lite olika när jag känner för det istället 🙂

Trodde du att din blogg skulle bli så ”stor” som den faktiskt blev när du grundade den?
Nej verkligen inte! Jag kommer ihåg när jag hade läsarrekord på 94 läsare och jag och mamma var helt chockade över hur mycket vi tyckte det var.. haha. Dessutom trodde jag aldrig att jag skulle blogga mer än några månader!

Det här är kanske en ganska tråkig fråga, men hur lång är du? Det har jag undrat ett bra tag nu, hahah!
Haha kanske tråkig men obligatrisk i en frågestund! Jag är 176 cm lång.

Vad jobbar du med och hur mycket tjänar du i månaden utan bloggen?
Jag jobbar på Blomsterriket i Rotebro men vad jag tjänar på det känns lite privat, haha. Jag har timlön i alla fall!

Är du bra på att laga mat? Nu när du har flyttat hem ifrån!
Jag var sämst i världen på mat så i början lagade Jesper middag varje kväll men nu när jag faktiskt börjat försöka så har jag märkt att jag kan göra alla möjliga rätter bara jag försöker!

När får man se lite bättre bilder på lägenheten? Är så nyfiken då vi verkar ha samma ”smak” på inredning och jag ska strax också flytta hemifrån så hade varit kul med lite mer inspiration 🙂
Så fort jag är klar med den! Jag har fortfarande knappt några tavlor, lampor och en skärmgardin ska upp osv. Så när jag har fixat det lovar jag att visa er fler bilder!

Vilken är din favoritfärg?
Grön

Kan du inte göra ett inlägg med vad du har på dig på fest, du lägger nästan aldrig ut vad du har på dig när du är ut, och vore roligt med lite inspo vad man kan ha.
Det kanske jag kan göra någon gång! Anledningen är att jag hatar att ta bilder i mörkret och jag är nästan aldrig festfixad på dagen.. haha. Men framåt våren när det blir lite ljusare får jag hitta på något sånt inlägg 🙂

Vad använder du för bh under klänningar/tröjor med öppen rygg?
Free Bra eller nipple covers!

Hur stor är eran lägenhet?
34 Kvadrat

Största mode trenden i vår/sommar?
Jag ska som vanligt göra ett stort inlägg om det här så fort jag hinner men såhär skulle jag nog säga svartvitt.

Är det något som du är livrädd för?
Jag är väldigt lättskrämd och otroligt nojjig. Jag tror oftast att någon bara ska storma in igenom dörren med en yxa och döda mig, därför trivs jag bra här uppe i en lägenhet där alla fönster i alla fall inte är något att oroa sig över. Men, jag skäms lite över att erkänna det här, jag sover med en kniv under madrassen och har gjort det de senaste åren… haha. Den har ett fodral så det är inte farligt men jag kan hålla med om att det låter lite galet 😉 haha.

Hur fick du din första lägenhet genom nån bostadskö eller?
Nej jag köpte den! Så jag gick på visningar tills jag hittade en jag ville ha och då budade jag på den tills den blev min 🙂

I och med att bloggare tar så många bilder till sin blogg undrar jag ditt bästa tips på att organisera bilderna i olika mappar så att du vet vad du ska lägga upp, har lagt upp eller andra smarta tips?!
Jag har tusen mappar i olika kategorier. Först en som heter ”Foto” och i den ligger en ”Blogg” och en ”Privat” och i bloggmappen ligger sedan en ”Outfits”, ”Bloggbilder”, ”Mode” osv, osv. Så brukar jag göra en ny mapp av varje sort en gång per termin eller år, förutom outfitmapparna som är månadsvisa. Det är krångligt men tillslut kommer man in i det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jättebra och intressanta svar 🙂

  Sofia 2013-02-05 22:19:00 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hahaha en kniv under madrassen xD Men den kan ju vara bra att ha en vacker dag!

  jenny 2013-02-05 19:21:21 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag går just nu andra året på gymnasiet och tycker det är väldigt svårt att förbereda sig inför prov när det kommer till matten, jag kommer ihåg att jag har läst på din blogg om att du fick bra betyg i matte även om det inte var ditt favorit ämne i skolan. Därför undrar jag om du har några tips gällande matten och hur man förbereder sig inför prov? Tusen tack för en inspererande blogg! Kram 🙂

  Alexis 2013-02-05 19:11:12
  Svara
 • Jättefin blogg, och det är väldigt intressant med t.ex. frågestund!:)

  Jojo 2013-02-05 18:58:42 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!