EMELIEDAG

Godmorgon! Nu har jag precis duschat och väntar nu på att min fina Emelie ska komma hit. Hon ska åka till Thailand imorgon så vi bestämde att hon skulle komma hit till Stockholm en dag tidigare så att vi kunde ha en Fanny-Emelie-dag! Dock så mår jag inget vidare. Var dålig igår kväll men hade hoppats att det skulle gå över till idag. Huvudvärk, illamående och allmänt seg bara, lite konstig blandning egentligen. Jag vet hur som helst inte vad vi ska hitta på idag men det visar sig, jag tänker i alla fall fira att jag fick en fast anställning igår! Så nu har jag 50% precis som jag ville ha och ett rullande schema. Slut med kvällspassen varje dag för att få det att gå ihop alltså! Så. Himla. Glad!

Good morning! I just got out from the shower and are waiting for my friend Emelie to come. She are going to Thailand tomorrow, so we decided that she would come to Stockholm a day earlier so that we could have a Fanny-Emelie-day! However, I’m ill again. I didn’t feel good last night but had hoped it would be gone when I woke up today. Headache and nausea, kind of a weird mix really. Anyway I don’t know exactly what we’re going to do today but I’m going to celebrate that I got a permanent job yesterday! So now I have 50% exactly as I wanted and a rolling schedule. No more night shifts every night to make it work in other words! So. Damn. Happy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!