FAVORITER JUST NU

Just nu: Ser jag om The O.C för hundrade gången, provar en ny mascara från IsaDora som heter ”Precision Mascara”, önskar jag att jag behövde ha solglasögon varje dag, äter flera mandariner om dagen, använder Essie’s ”Set in stone” över alla mina andra nagellack och försöker lära mig att använda örhängen igen efter 4 års uppehåll.

Right now: I’m watching The O.C for the hundredth time, trying a new mascara from IsaDora thats called ”Precision Mascara”, I wish I needed sunglasses every day, eating several mandarins a day, using Essie’s ”Set in stone” over all my other nail polish and trying to learn to use the earrings again after a four-year stop. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!