SÖNDAG

Guuud vad jag är TRÖTT! Helt galet. Jag är i alla fall hemma från jobbet nu och ligger i soffan med Jesper, äter Daim och tittar på TV. Snart kommer jag somna sittandes här så det blir nog en förflyttning till sängen om ett litet tag. Men först mer söndagsmys! Imorgon ska jag börja svara på frågestunden och börja jobba på vårtrends-inlägget. / My goooood, I’m so TIRED! Like crazy. I’m home from work now and lying on the couch with Jesper, eating Daim and watching TV. Soon I’ll fall asleep sitting here so it will probably move to our bed soon. Tomorrow I will begin to answer your questions and start working on the spring trend-post.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!