BAD DAY

Hej mina fina! Förlåt för dålig och sen uppdatering idag men jag har haft en riktigt, riktigt kass dag. Helst har jag bara velat lägga mig under täcket och sova tills imorgon men det gick ju inte tyvärr. Nu ska jag i alla fall rycka upp mig och åka hem till mamma och pappa för middag med mina fastrar och sedan ska jag fira Ellens 20-årsdag, wei! Dock ska jag jobba imorgon bitti så det blir inte allt för sent. Vi hörs!

Hello my darlings! Sorry for the poor and late update today, but I’ve had a really, really bad today. I just wanted to lie in bed and sleep until tomorrow, but unfortunately I couldn’t do that. Now I’m going to go home to mom and dad’s for dinner with my aunts, and then I’m off to celebrate Ellen’s 20th birthday, wei! But I work tomorrow morning so it will not be too late. See ya!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!