GLADIATOR

Jag var bara tvungen att visa er mina nya gladiatorsandaler. Jag har länge letat efter ett par svarta och lite högre att byta ut mina bruna, låga med så när jag hittade dessa blev jag överlycklig. Dessutom är de riktigt sköna! De kommer bli perfekta till söta klänningar och slitna jeansshorts i sommar, jag ska premiäranvända dem i Filippinerna! / I just had to show you my new gladiator sandals. I’ve been looking for a pair in black and a little higher to replace my brown and low ones with so when I found these I was really happy. They will work perfect with cute dresses and worn denim shorts this summer, I’ll use them for the first time in the Philippines!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!