NEW IN

Gina Tricot, 249:-

Jag blev så inspirerad av mitt eget collage igår att jag var tvungen att springa förbi Gina och köpa detta linne. Jag tycker att det är så himla enkelt och stilrent men samtidigt så speciellt. Egentligen har jag strikt, strikt shoppingförbud nu men detta är ett plagg som aldrig riktigt kommer gå ur tiden och kommer passa till många outfits och tillfällen så då fick det vara värt två och en halv hundralapp. Så himla nöjd!

I got so inspired by my own collage that I published yesterday that I had to run past Gina Tricot and buy this top on my way home. I think it’s so simple and stylish and yet so special. I actually have strict, strict shopping-ban right now but this is a garment that never will go out of style and will be perfect in so many outfits and for so many occasions so is was worth 249 swedish crowns. I am so happy with it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!