MODEVECKAN DAG ETT

Godmorgon! Igår var en superbra dag men när jag kom hem sent på kvällen var jag så otroligt hungrig och trött så att det blev snabb micromat för första gången sedan jag flyttade hemifrån (ändå ganska bra jobbat tycker jag) och sedan bums i säng. Jag hann i alla fall med en massa visningar och även ett glas vitt med Karolina på Berns mellan två visningar där vi hann snacka lite skit och ha det mysigt! Jag hade ingen speciell favoritvisning igår men Carin Wester är ju alltid bra. Här kommer en liten blandad kompott med bilder.

Good morning! Yesterday was a superday but when I got home late at night, I was so incredibly hungry and tired so I ate quick food from the microwave for the first time since I moved away from home (still pretty well done, I think) and then I fell asleep right away. Anyway, I went to a lot of shows yesterday and even had time for a glass of white wine with Karolina at Berns between two shows where we could talk sbout everything that’s happend since last time! I had unfortunately no favorite show yesterday but Carin Wester is always good! Here’s some mixed images from the day.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!