CHICKEN

I kväll gjorde jag mormors/mammas kycklingben till middag, det blev supergott! Jag har gjort det förut och det är nog den första ”riktiga” maträtten jag lyckats med, haha. Annars idag har jag varit lite grinig då jag inte kom iväg på Cheap Monday-visningen tack vare förbaskade SL, så jag fick gå hem igen efter att ha fixat mig och grejat. Men men, nu blir det lite pojkvänsmys innan det är sängdags!

Tonight I made my grandmas/mothers chicken for dinner, it was super good! I’ve done it before too, and it’s probably the first ”real” meal I managed to do, haha. Otherwise, I’ve been a bit grumpy today because I didn’t make it to the Cheap Monday-show thanks to damn SL, so I had to go home again after getting ready and everything. But, now it’s time for a little quality-time with my boyfriend before it’s time for bed!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Skulle vilja ha receptet, tycker att det är så svårt att få till en god kryddning på kycklingklubbor.

  Camilla 2013-02-01 08:38:12
  Svara
 • Hej, gör gärna recept, skulle var skit kul! 😀

  Julia 2013-01-31 14:31:42 http://julianilsson.se
  Svara
 • Ser supergott ut 🙂

  Sofia 2013-01-30 20:50:58 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hej!
  Kan du inte lägga upp receptet på kycklingen? Ser jättegott ut och är på lite receptjakt!

  Josefin 2013-01-29 21:26:40
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!