GOOD MORNING FASHIONWEEK

Godmorgon! Det är måndag och ny vecka, men inte vilken vecka som helst. Det är åter igen dags för modeveckan! Dock är det så grått och tråkigt ute att det enda jag kände att det gick att fota i morse var min helvita, obäddade säng.. haha. Idag har jag i alla fall visningar inbokade så gott som hela dagen så jag har tidsinställt lite inlägg åt er men ni kan följa mig på Instagram (fannystaaf) och så kommer jag blogga här så fort jag kan igen! Ha en superbra dag mina fina, puss!

Good morning! It’s Monday and a new week, but not any week. It is once again time for fashion week! It is so gray and boring outside that the only thing I could take pictures of this morning was my all-white, unmade bed .. haha. Today I have shows booked almost the entire day so I have timed some posts for you, but you can follow me on Instagram (fanny staaf) and then I’ll post here as soon as I can! Have a superday my darlings, kisses!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!