GLASS

Jag och Jesper köpte nya dricksglas här om dagen. Våra gamla var så himla tunna och vingliga så minsta lilla rörelse fick dem att välta och gå i kras. Men jag vägrade köpa de klassiska IKEA-glasen som alla har så vi stod ändå ut med dom andra ett tag tills vi hittade dessa på Lagerhaus (otippat?). Dom är rejäla, precis lagom stora och lite fulsnygga tycker jag! Gillar ni dem?

Jesper and I bought new glasses for the kitchen the other day. Our old ones was so thin and wobbly so the slightest movement caused them to fall over and go into a million pieces. But I refused to buy the classic IKEA glasses that everyone have so we used the others for a while until we found these at Lagerhaus (unexpectedly?). They are sturdy, just the right size and cute I think! Do you like them?

Update: Nej jag har inte stavat fel utan ”glas” heter ”glass” på engelska 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!