MIN TUMBLR

Jag tycker att blogg och tumblr är två olika grejer. En blogg läser man för att få tips om olika saker, följa någons vardag och inspireras av fina outfits och se vart alla plagg kommer ifrån. En tumblr kollar man för att få en inspirationschock av vackra bilder. Eftersom att mina inspirationscollagen har varit så populära så tänkte jag att jag skulle prova på att ha en tumblr där jag lägger upp lite av favoriterna bland mina egna bilder och sedan fina bilder som jag hittat på andra ställen som jag själv tycker är inspirerande och fina. Vad tror ni om det? Skulle det vara kul? Jag har redan satt igång lite så kolla gärna in min tumblr här: fannystaaf.tumblr.com!

I think blog and tumblr are two different things. You read a blog for tips on different things, to follow someone’s everyday life and see outfits and where all the pieces come from. A tumblr you visit to get an inspiration-shock of beautiful and inspiring pictures. Since my inspiration collages has been so popular, I thought I would try to have a tumblr where I post some of the favorites among my own pictures and then nice pictures that I found in other places that I think is inspiring and beautiful. What do you think about that? Would it be fun? I have already started a bit so please check out my tumblr here: fannystaaf.tumblr.com!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Måste jag följa!

  jenny 2013-01-28 18:12:18 http://jjennnyys.blogg.se
  Svara
 • Glassen och bären såg såååå gott ut;)

  Jojo 2013-01-28 09:38:33 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jo du jag undrar lite om Zakynthos och vore tacksam för svar. Åker dit nu i sommar och ska bo i Laganas, dock en bit från centrum då vi ville ha det lite lugnt. Vad rekomenderar du att kolla upp innan resan och hur mycket fickpengar behövs ungefär? (har halvpension, dvs frukost o middag) Såg du att man kan hyra cyklar någonstans? Var det dyrt att hyra fyrhjuling? Vad får vi inte missa? Ligger priserna som här ungefär? Var Laganas dräggit? (läste det någonstans) Något du ångrar att ni gjorde/inte gjorde? Gud vad med frågor det blev.. Skicka ett mail eller svara här om du har lust och tid. Ser fram emot resan enormt mycket då det är min första resa utan föräldrar! Så jag o mina kompisar vill vara extra förberedda och visa att vi kan ta ansvar, men samtidigt ha kul. Zakynthos känndes som ett bra val.

  Lovisa 2013-01-27 22:40:57
  Svara
 • Gud så fina bilder du hade 🙂

  Sofia 2013-01-27 21:17:58 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Precis så som jag tycker med, haha 🙂 ska definitivt följa dig. Kolla gärna in min tumblr med! 🙂

  Julia 2013-01-27 20:15:01 http://www.jujjiw.tumblr.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!