MANGOJUICE

♥ 1 mango

♥ 1/2 dl vatten

♥ 4-5 isbitar

♥ Lägg allt i en mixer och mixa ihop!

Varje gång jag är utomlands dricker jag så mycket mangojuice och äter så mycket mango så att man skulle kunna tro att det skulle börja spruta mango ur öronen på mig, haha. Men jag tycker att det är så himla gott så jag kan helt enkelt inte sluta! Så i morse bestämde jag mig för att försöka mig på en egen mangojuice eftersom att vi hade mango hemma. Jag har kikat lite på hur dom gör igenom åren och det har verkat ganska enkelt vilket det också var. Den blev supergod! Så jag tänkte bara dela med mig av receptet till er 🙂

♥ 1 mango

♥ 1/2 cup water

♥ 4-5 ice cubes

♥ Put everything in a blender and blend together!

Whenever I am abroad, I drink so much mangojuice and eat so much mango so that you would think that it would start spraying mangoes from my ears, haha. But I think it is so good so I simply can not stop! So this morning I decided to try to do my own mangojuice because we had mango at home. I’ve looked at how they are doing it throughout the years and it seemed quite simple which it was. It was supergod! So I just wanted to share the recipe with you 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!