FREDAG

Godmorgon! Gud vad härligt det är att solen bara fortsätter stråla dag efter dag. Då kan man nästan stå ut med minusgraderna! Jag hoppas på att det fortsätter såhär hela Februari också och sedan kan det få bli vår. Nu ska jag i alla fall åka hem till min faster Marie för att äta lunch. Jag har inte hunnit se hennes lägenhet än så det ska bli superkul! Sedan skulle vi egentligen bjudit hem mamma och pappa på middag ikväll men det blev inställt så nu får vi se vad vi hittar på istället. Vi hörs senare i alla fall!

Good morning! It’s so wonderful that the sun just keep on shining day after day. I can almost put up with the minus degrees! I hope that it continues like this throughout February as well and then the spring can come. Now I’m going home to my Aunt Marie for lunch. I have not had time to see her apartment yet so it’ll be fun! Then Jesper and I had invited Mom and Dad over for dinner tonight but it got canceled so now we’ll see what we’ll do instead. Talk to you later anyway!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!