ALL WHITE

Godmorgon! Jag börjar dagens bloggning med en outfit från förra våren. Jag tycker att det är så fruktansvärt tråkigt med kläder just nu. För det första är det svårt då man tjatat ut alla höstgrejer och det går inte att ha vårkläder än och sedan ska man ändå dra en tjock jacka över allt. Som sagt, tråkigt. Jag längtar till April/Maj/Juni när härliga färger, lättare plagg och bara ben dyker upp! Nu ska jag göra mig i ordning lite och sedan ska jag åka hem till mamma och pappa och baka med mamma hela dagen! Vi ska göra bröd, kakor, bullar osv och fylla både frysen hemma hos dem och våran här i lägenheten. Myspys!

Good morning! I start today’s blogging with an outfit from last spring. I think it is so terribly boring with clothes right now. It is difficult because I’m tired of all the fall stuff and I can’t start wearing springclothes just yet. Also I always have to wear a big coat over everything so that no one can see what I’m wearing anyway. Like I said: Boring. I can’t wait until April / May / June when the lovely colors, light clothing and bare legs show up! Now I’m going to get ready and then I go home to mom and dad’s to bake with my mom all day! We will make bread, cakes, buns, etc. and fill both the freezer in their home and here in our apartment. Cozy!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!