EMMA

Igår var Emma här och fikade med mig! Vi åt brownies, drack te och pratade om allt mellan himmel och jord. Hon hade inte sett lägenheten hinnan så det var superkul att få visa henne den. Idag skiner solen och jag är på strålande humör (varför ska jag berätta senare, det finns en ledtråd på Instagram). Nu ska jag äta lite och se det nya avsnittet av 90210 och sen ska jag duscha och göra mig i ordning för att ge mig ut i det härliga vädret. Har egentligen inget speciellt att göra så jag tänkte ta en promenad, hämta ut ett paket, handla lite på vägen och sådant. Vi hörs senare!

Yesterday Emma was here and visited me! We ate brownies, drank tea and talked about everything. She had not seen the apartment yet so it was super fun to show it to her. Today the sun is shining and I’m in a great mood (why I’ll tell you later, there’s a clue on my Instagram). Now I eat a little and see the new episode of 90210 and then I’ll take a shower and get ready to go out in the lovely weather. I have nothing special to do, so I thought I’d take a walk, pick up a package and do some shopping on the way. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • vart kollade du på det nya 90210 avsnittet? har letat och letat men har inte hittat vart man kan kolla! jättetacksam för svar! 🙂
  KRAM

  johanna 2013-01-22 21:02:31
  Svara
 • Mysigt! 😀

  Sofia 2013-01-22 19:06:53 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hej, jag undrar om du är nöjd med dina klockor från guess? Vilken av färgerna är enklast att matcha annat med? Kram

  Malin 2013-01-22 16:26:37
  Svara
  • Svar på Malins kommentar.

   Jag älskar dem! Har någon på mig varje dag. Vilken färg beror nog på om man är en guld eller silverperson, men jag använder min guldfärgade mest 🙂

   Fanny 2013-01-22 17:28:16
   Svara
 • Mysigt!

  Jojo 2013-01-22 15:49:29 http://www.jojosmind.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!