MORNING TEA

Godmorgon! När jag kom hem från jobbet igår var jag så obeskrivligt trött. Det var nog en blandning av för lite sömn natten innan, förkylningen och arbetsdagen. Men nu har jag fått sova ut och känner mig mycket bättre och friskare! Så nu sitter jag och dricker min tredje kopp te den här morgonen, svarar på mail och bara myser. Jag tror att det här kommer bli en riktigt bra dag!

Good morning! When I came home from work yesterday I was so unspeakably tired. It was probably a mixture of too little sleep the night before, the cold and my day at work. But now I have slept the whole night and feel much better and healthier! So now I’m drinking my third cup of tea this morning, responding to emails and just taking it easy. I think this will be a really good day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!