INSTA-FRIDGE

Titta vilka häftiga kylskåpsmagneter jag har beställt hem! De är från StickyGram där man kopplar sin Instagram till deras webshop och väljer ut vilka bilder man vill ha som kylskåpsmagneter och sedan kommer de hem i brevlådan. Det stod att det kunde ta upp till två veckor att få hem dem men för mig tog det bara två dagar. Jag är så himla nöjd! Gör dina egna kylskåpsmagneter HÄR.

Look at these cool magnets I have ordered! They are from StickyGram where you link your Instagram to their online store and select which images you want as fridgemagnets and then they will be in your mailbox in a few days. They said that it could take up to two weeks to get them home, but for me it only took two days. I am so happy with them! Make your own magnets HERE.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!