GANGSTER SQUAD

I helgen såg ju jag och Jesper ”Gangster Squad” på bio. Vi båda tyckte att den var riktigt bra. Bra story, rolig ibland och bra skådespelare. Jag ger den en femma för den genre den är, den kan inte tävla med mina favoritfilmer som också är femmor men för den typen av film den är så får den solklart en femma som jag rekommenderar. / This weekend Jesper and I saw ”Gangster Squad” at the movies. We both thought it was really good. Good story, fun and good actors. I give it a five for the genre it is, it can’t compete with my favorite movies that are also fives but for the kind of movie it is: a five that I recommend.

Gangster Squad – 1 2 3 4 5

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!