VECKANS PLAGG V.3

Nastygal, $128.00

Jag tycker att det är så svårt med kläder nu. Man vill ju inte köpa fler höst/vinterkläder eftersom att det snart är över men man kan inte heller börja använda vårgrejerna än. Dessutom så har man alltid en stor jacka över allt så ingen ser vad man har på sig ändå. Så bara så att ni vet, när jag valde plagg den här veckan låtsades jag att det var sommar.

I think everything with clothes is so hard now. I do not want to buy more fall/winter clothes because it will soon be over but I can not start using spring clothes yet either. Besides, I always have a gigantic jacket over everything so no one can see what I’m wearing anyway. So just so you know, when I chose garments this week I pretended it was summer.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!