IT'S SUNDAY MORNING

Godmorgon! Jag är så galet förkyld så jag vet inte vad jag ska ta vägen. Jag nyser konstant och måste snyta mig helt seriöst varannan minut så nu har jag skavsår på näsan… haha. Men inget ont i halsen eller i huvudet så det är jag mycket tacksam för! Idag jobbar jag hela dagen öppning till stängning så jag ska strax börja dra på mig lite kläder. Men jag har så mycket blogginspiration nu så jag skulle helst vilja vara hemma och pumpa ut inlägg hela dagen! Haha. Det får bli nästa vecka då jag är ledig 🙂 Puss på er!

Good morning! I have such a horrible cold. I sneeze constantly and have to blow my nose like seriously every two minutes so now I have blisters on my nose … haha. But no sore throat or head, so that I’m very grateful for! Today I work all day opening to closing so I’ll start getting ready soon. But I have so much blog-inspiration now so I would prefer to be at home and pump out posts all day! Haha. But that I can do next week when I’m free 🙂 Xoxo!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Så mysiga bilder! 🙂

    Sofia 2013-01-20 19:30:50 http://lovejournal.blogg.se/
    Svara
  • Väldigt fina bilder 😀 Kul att du är inspirerad, jag läser dina inlägg så gärna!! Kraaaam

    SOFIA 2013-01-20 11:31:13
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!