YOU'LL NEVER WEAR THAT AGAIN

Har du precis som jag också kläder i din garderob som du aldrig använder längre pga. fel storlek, fel stil eller fel passform? Kläder som helt enkelt inte längre passar dig längre? Stockholms Stadsmission har startat en kampanj vid namn You’ll Never Wear That Again som jag är ambassadör för. Den går ut på att man, med hjälp av sitt Facebookkonto, kan upptäcka vilka plagg man har som man inte längre använder. När man vet vilka det är så är det ju helt enkelt bara att skänka dem till närmaste Stockholms Stadsmission. Det är för en bra sak, och en kul ide, så gå in och kika själv på youllneverwearthatagain.se och se vilka kläder du har som du skulle kunna skänka bort.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Heeej! Jag läste någon gång att du har en inspirations mapp där du har bilder på kläder och outfits som inspirerar dig. Vad använder du för program? Alltså var lägger du bilderna? 🙂

  Jasmin 2013-01-19 21:54:54 http://skywater.blogg.se
  Svara
 • En bra idé! men jag förstår inte varför du har valt de där outfiten, de är ju så fina och du passar verkligen i dem. Den uppe i högra hörnet med den bruna jackan älskar verkligen jag, det tror jag är en av mina favoriter hos dig och jag skulle dö om jag lyckades få tag på en sån jacka. Jag tycker du ska vara stolt och tycka att de är fina, för de är verkligen det! Åtminstone enligt mig, och jag tycker att du kan använda det!! 😀

  Kajsa 2013-01-19 20:07:23
  Svara
 • Så kul 🙂

  Sofia 2013-01-19 15:08:15 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!