STRÖMAVBROTT

Hej på er! Det har varit strömavbrott hela morgonen så jag har känt mig helt handikappad här, haha. Jag kom på hur otroligt beroende vi är av ström! Jag kunde inte blogga för det fanns ju inget internet, jag kunde inte se på film för TV’n fungerade inte, jag kunde inte äta frukost för allt vårt bröd är fryst och varken brödrost, ugn eller micro fungerade och jag kunde inte duscha för att det skulle vara helt kolsvart och så fick jag för mig att det inte skulle finnas något varmvatten heller men det kanske inte stämmer. Nu är det hur som helst igång igen och jag har slängt i mig frukost och eftersom att jag har noll inspiration på outfit-fronten och är lite grinig över att jag inte hinner tvätta håret så har jag slängt på mig Jespers t-shirt med lite smycken och svarta stuprör till. Nu ska jag iväg till Formex-mässan i Älvsjö som är Sveriges största inrednings-mässa. Wei! Självklart ska jag fota en massa till er. Vi hörs senare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!