I MISS THE SUN

I vanlig ordning så går det 4-5 dagar här hemma när jag varit utomlands innan jag hatar mig själv för att jag någonsin kunde tycka att det var okej att åka hem, haha. Idag ska jag i alla fall jobba igen efter två veckors ledighet. Jag ska öppna butiken själv för första gången så jag är lite nervös men samtidigt ska det bli superkul. Ansvar är det bästa med att jobba! Nej nu ska jag kliva i arbetskläderna. Inläggen kommer komma upp som vanligt under dagen, puss!

As usual, it goes like 4-5 days at home when I’ve been abroad before I hate myself for that I could ever think it was okay to go home, haha. Today I will go back to work after two weeks off. I’ll open the store all by myself for the first time so I’m a little nervous but it will be super fun. Responsibility is the best thing about work! No, now I’m going to change into work clothes. Posts will be published as usual during the day, kisses!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!