SEA

Outfit från Egypten/ Outfit from Egypt

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott och mår bra. Jag har varit vaken ett tag och tagit en dusch, vi har fixat med Internet som inte ville fungera och ätit frukost. Nu ska jag snart börja göra mig i ordning då Fashion Corner-gänget från Devote kommer hit och hälsar på senare för att fota och snacka lite! Superkul. Annars så vräker snön ner utanför fönstret här i Stockholm idag, men det blir ändå en vända ut senare för att hämta ut några paket och greja. Vi hörs senare!

Good morning! I hope you have slept well and feel good. I’ve been awake for a while and been showering, we’ve fixed the internet that would not work and ate breakfast. Now I will soon start to get ready because the Fashion Corner-gang from Devote are coming here for a visit later to take photos and have a chat! Superfun. Otherwise, it’s snowing like crazy outside the windows here in Stockholm today, but I will still take a walk later to pick up some packages and stuff. Talk to you later!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!