ÅRETS OUTFIT 2012

Detta är outfiten som ni röstade fram till årets outfit! Den fick fyra gånger så mycket röster som tvåan så det var en rätt överlägsen och inte så oväntad vinst. När jag först publicerade den här outfiten i Juni så fick jag fyra gånger så mycket kommentarer som jag brukar och den vann överlägset i Juni så jag har väl egentligen anat enda sedan dess att den skulle vinna, men man kunde ju alltid försöka slå den med höstoutfitsen! Haha. Värdig vinnare tycker jag i alla fall, enkel men snygg!

This is the outfit that you voted for this year’s outfit! It received four times as much votes as the one on second place so it was a right superior and not so unexpected win. When I first published this outfit in June, I received four times as many comments as I usually do and it won convincingly in June so I have pretty much guessed since then that it would win, but I could always try to beat it with the fall-outfits! Haha. Worthy winner I think, simple but stylish!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!