THE CARRIE DIARIES

Det var många av er som frågade om böckerna jag läste i Egypten – The Carrie Diaries. Det är alltså böcker om Carrie i Sex and the City när hon var tonåring och hur allt gick till när hon först kom till New York. Jag tycker att böckerna var riktigt bra, möjligtvis skrivna för en lite yngre målgrupp men jag tycker att det är mysigt att läsa om sånt. Typiska tonårsproblem och så får man reda på hur alla träffades. Samantha och Miranda är med i hela andra boken medan Charlotte dyker upp precis på slutet. För er Sex and the City-nördar är det ett måste! Dessa böcker börjar ju som serie nu också men vad jag kan se av trailern så har de bara valt ut några karaktärer som de ändrat personlighet på totalt och sedan är handligen någonting helt annat. Så det är alltså inte samma som böckerna!

There were many of you who asked about the books I read in Egypt – The Carrie Diaries. It is the books about Carrie in Sex and the City when she was a teenager and how everything happened when she first came to New York. I think that the books were really good, possibly written for a younger audience but I think it’s nice to read about stuff like that. Typical teenageproblems and you will find out how they all met. Samantha and Miranda are in the entire second book while Charlotte shows up just at the end. For those of you Sex and the City-geeks, you have to read these! Now The Carrie Diaries starts as a TV-show tomorrow, but thats not the same at all. Of what I’ve seen it’s just the names that’s the same. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Dessa måste läsas, visste att det fanns en men.
  Tror vi på fler SATC filmer????? Lets hope so!!!!!

  blogg.inspo.nu

  Linda 2013-01-15 03:02:11 http://blogg.inspo.nu
  Svara
 • låter som riktigt lättsam o rolig läsning som man behöver ibland ! får bli mitt nästa läsning, trist att de gör om så mkt från böckerna till serierna, jag läste alla gossip girl böckerna innan serien, o de skillde sig ju en hel del med !

  ida 2013-01-14 21:55:23 http://idacharlottepettersen.blogg.se
  Svara
  • Svar på idas kommentar.

   Ja jag läste också alla Gossip böckerna, där Vanessa hade rakad skalle och Chuck hade en apa… hahahaha

   Fanny 2013-01-14 22:51:34
   Svara
 • Så kul att veta att dom var bra 🙂

  Sofia 2013-01-14 20:54:41 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Hej. Hur tränar du? Speciellt nu under vintern, men även under sommaren? Av vad jag kan komma ihåg så brukade du powerwalka och äta nyttigt under en period förut, kör du fortfarande på det? Tacksam för svar, skulle gärna se fler träningsinlägg och inspirationsbilder i samma kategori 😉 Kram

  L 2013-01-14 19:02:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!