REFLECTION

Hej på er! Jag har pysslat med småsaker hela morgonen som att svara på mail, packa upp min packning från Egypten, ta hand om disken osv. Jag ska även storstäda lägenheten idag och gå och handla, men det får vänta tills Jesper kommer hem från jobbet så att jag får lite hjälp. Jag satt och tittade igenom bilderna från resan och såg att det var en riktigt snygg spegelbild i solglasögonen på denna bild, så den fick bli publicerad igen fast lite närmare! Nej, nu ska jag ta tag i lite saker. Är det något speciellt ni skulle vilja läsa om senare ikväll så är det bara att önska på! 🙂

Hello! I have been busy doing little things all morning as responding to emails, unpack my things from Egypt, take care of the dishes and so on. I’m also going to clean the apartment today and go food-shopping, but that must wait until Jesper comes home from work so that I get some help. I sat and looked through the pictures from the trip and saw that it was a really nice reflection in the sunglasses in this picture, so I had to publish it again, but a closeup! No, now I’ll get some stuff done. Is there anything special you would like to read about later tonight you can just write it to me! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Man blir alltid så inspirerad av att läsa din blogg!

  Malin 2013-01-14 22:19:53
  Svara
 • Snygga bilder! 🙂

  Sofia 2013-01-14 20:58:44 http://lovejournal.blogg.se/
  Svara
 • Klädtrender inför vår/sommar -13 hade varit roligt!

  Hanna 2013-01-14 17:06:47
  Svara
 • Hej, blir livrädd av ditt inlägg om städning. Hade varit kul att läsa tvärtom istället. Att du ska hjälpa Jesper med städningen när han kommer hem…

  Anneli 2013-01-14 16:46:09
  Svara
  • Svar på Annelis kommentar.

   Hejsan! Haha, förstår att det kanske lät fel men det var inte riktigt så läget är. Vi hjälps alltid åt så mycket vi kan och även fast han jobbar dubbelt så mycket som mig så gör vi nästan exakt lika mycket, om någon gör mer så är det han som så gott som alltid lagar maten. Idag behövde lägenheten inte städas egentligen men eftersom att jag får besök imorgon vill jag att den ska vara tipptopp, därför la jag automatiskt städningen på mig själv 😉 Kram!

   Fanny 2013-01-14 17:38:47
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!