TRAVELOUTFIT

Tröja: H&M, Jeans: Denim is dead, Boots: Bianco, Väska: Romwe

Sweater: H&M, Jeans: Denim is dead, Boots: Bianco, Bag: Romwe

Jag reste hit och nu reser hem i min nya marinblå tröja från H&M och mina nya boots från Bianco. Jag älskar bootsen, tycker de är så himla häftiga. Om allt har gått som det ska så sitter vi på flyget nu och börjar närma oss Sverige. Vi kommer hem rätt sent och då tänker jag lägga all min tid på Jesper men imorgon är jag tillbaka med vanlig bloggning igen!

I traveled here and now traveling home in my new navy sweater from H&M and my new boots from Bianco. I love the boots, they are so cool. If everything has gone as it should, we are on the plane right now and are approaching Sweden. We will get home pretty late and I am putting all of my time on Jesper but tomorrow I’m back with regular blogging again!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!